За Нас

Член на БАЧУ

Член на Световната организация за предучилищно образование

Работно време - ясла

7.30ч. – 19.00 ч.

За Ваше удобство и според индивидуалните Ви желания, детска ясла „Доверие” предлага:
- почасови грижи
- целодневни грижи
- вечерни и нощни грижи
- съботно-неделни групи

Обучение, възпитание и грижи

Обучение, възпитание и грижи

  • Обучението се провежда по програма, утвърдена от МОН за 2 – 3 - годишните деца от педагог. На тази възраст започват изучаване на английски език, под формата на музикални игри и песни;
  • Според възрастовите потребности се работи от педагозите и медицинските сестри за възпитаване и усвояване на навици (хигиенни, като ходене на гърне, лична хигиена и други);
  • Групите са разпределени по следния начин:
    Бебешка група - от 6 месеца до 14 месеца, брой на децата 12, за които се грижат 2 медицински сестри и помощник възпитател. Първа яслена група - от 15 месеца до 2 години, брой на децата 12 , за които се грижат  медицинска сестра, помощник възпитател и педагог. Втора яслена група - от 2 години до 3 години – 12 деца, за които се грижат медицинска сестра, помощник възпитател и педагог. Трета яслена група -12 деца, които се грижат медицинска сестра, помощник възпитател и педагог.

Според възрастта на децата са осигурени столчета за хранене, проходилки, масички, помагала, параван за куклен театър и играчки.

Разходки и игри на открито
Децата се извеждат навън във всички сезони (когато времето позволява).

Хранене

  • Децата се хранят 4 пъти – сутрешна закуска, междинна с пресни плодове, обяд – супа и основно ястие, следобедна закуска (от детска млечна кухня)

Храната е пълноценна и изцяло съобразена с  възрастовите потребности и нормативите на МЗ.

GSM: 0888985815

 С грижа, за Вашите деца!

twitter