За Нас

За Нас

Здравейте мили родители,

Добре дошли в нашия приказен свят на детството, наречен през 1999 г. “Доверие”!

Кръстница ни стана една майка, за чието детенце се грижех. Момиченцето вече е пораснало, но името с което ни “благослови” нейната майка и до днес, а дай боже и още много години, е символ на най-прекрасното приятелство, което създаваме помежду си, скрепено с най-силното, общата грижа за безценното – децата.

Вярвам, че всеки от нас, идвайки на този свят има мисия, която изпълнява. Сега поглеждайки назад към изминалите години, радвайки се на настоящето и мечтаейки за бъдещето, смело мога да кажа, че съм безкрайно щастлив човек. Няма по-прекрасно чувство от това всеки ден да си потопен в атмосфера, заредена с най-чистата енергия на земята и да получаваш най-безценната обич, на която е способно единствено и само детето. Защото децата отварят сърцата си за тези, които показват любов и загриженост към тях.

Пътят, извървян през годините беше труден, но по него не растяха тръни и бодли, а прекрасни цветя. Грижата и радостта, която носеха, го правеха лек, приятен и изпълнен с много положителни емоции и радост.

Щастлива съм, че това е моят път, по който вървя близо 30 години, заедно с прекрасни хора, с които имаме една съща цел – да бъдем част от толкова много семейства преди, сега и дай боже занапред.

Всяко детенце, дори и един час да прекара при нас, става част от моя и на колегите ми живот. Ние го гушкаме, храним, успокояваме, приспиваме, предаваме му знания, житейска мъдрост, учим го...

Благодарна съм на всички, които ни се довериха през годините, правят го в момента и ще го правят занапред, защото това е смисълът и реализираната мечта на моя живот.

 

Илонка Горанова

Директор

GSM: 0888985815

email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 С грижа, за Вашите деца!

twitter