За Нас

Член на БАЧУ

Член на Световната организация за предучилищно образование

Работно време - логопед

Всеки петък от 18:30-19:30ч.
се провежда безплатен
консултативен час
с предварително записване
на тел.: 0888 813 532

Безплатно

Консултативен час при логопед

Провежда се всеки петък
от 18.30 – 19.30ч.

Предварително записване

на тел. 0888 813 532

Екип

 

Здравейте!

Казвам се Йорданка Маркова. От 15 години се занимавам с логопедия и психология. Завършила съм СУ „Св. Климент Охридски” със специалностите логопедия (1995г.) и психология (2000г.). Работила съм като логопед в частни и държавни училища и детски градини. През последните 9 години практикувам активно логопедия като на ден се срещам с 8-10 деца. Всяка година участвам в скрининг обследване на повече от 500 деца и имам ясната представа за нормата в детското развитие и за разнообразните прояви на патология.

Работя активно в екипи за създаването на стандартизирани норми за езиково и когнитивно развитие, ежедневно изработвам и апробирам интересни иновативни методики за работа с деца с логопедични проблеми. Член съм на Националното Сдружение на Логопедите в България /НСЛБ/.

Майка съм на три деца, което ми дава богат опит - от ранната бебешка възраст до късното тинейджърство. Най-малкият ми син е роден с вродена цепнатина на устната и небцето и мога да се похваля с успешната корекция на речта му, която е резултат от ефективната работа както на моята колежка Златка Ботева (защото и логопедът води децата си на логопед), така и на моята усилена работа като родител.

 С грижа, за Вашите деца!

twitter