Новини

kids read

Актуално

Събитиен календар

Член на БАЧУ

Член на Световната организация за предучилищно образование

Участие в Световната Асамблея и Световната конференция на ОМЕП

През изминалата седмица (от 24-ти до 29-ти юни) в Прага (Чехия) се проведе Световната Асамблея и Световната конференция на ОМЕП (Световна организация за предучилищно образование). Щастливи сме да споделим, че ЧДГ „Доверие“ взе участие в това юбилейно събитие, тъй като ОМЕП е основана точно преди 70 години именно в Прага.

Проф. д-р Елена Русинова, председател на Българския национален комитет на ОМЕП, която предвождаше групата от България, беше удостоена със званието ПОЧЕТЕН ЧЛЕН на ОМЕП.

На престижния форум участвахме с презентация на тема: „Културно-образователни паралели в ранното чуждоезиково обучение в предучилищна възраст“ („Cultural-educational parallels in foreign language learning at pre-school age“), която беше представена от проф. Русинова и в която бяха отразени дейностите в нашата детска градина.

Кратко видео от детската градина, в която бяха посрещнати някои от участниците в Световната юбилейна Асамблея и конференция на ОМЕП, включително и с нашето присъствие: https://www.youtube.com/watch?v=F6t1w8FSfmE&feature=youtu.be

Снимки >>>

 С грижа, за Вашите деца!

twitter